Compleuri, Dresuri, Body Femei

Dresurile, compleurile si body-urile de femei elogiaza elementele senzuale ale corpului: piciorul, talia și bustul, intr-o maniera provocatoare si seducatoare. Dresurile din lycra sunt sexy, confortabile, cu design elegant, accesorii de tip dantela, benzi silicon, folosindu-se noile tehnologii de tesere pentru protectia talpii, varfului si calcaiului.

Compleurile combina furourile, maieurile sau sutienele cu tanga sau panty, dezvaluind farmecul siluetei feminine. Stil cambrat sau dantelat, basic sau clasic. Culorile si printurile sunt subliniate cu broderii si dantele chantilly, un rasfat vestimentar dedicat tuturor femeilor.

Body-urile ofera oricarei femei un look aparte. Modele cu si fara dantela, in alb sau negru sau cu nuante pastel. Realizate din microfibra cu interior bumbac sau dantela din bumbac si chantilly, aceste piese de lenjerie sunt ergonomice, practice, confortabile, elegante si definite de un design rafinat. Concepute pentru a pune in valoare silueta feminina si pentru a oferi incredere si siguranta femeilor care aleg sa le poarte.

Per Page

Afișez toate cele 7 rezultate