Regulament Concurs SUPER GIVEAWAY

- 10 zile pentru SUPER GIVEaWAY -

 

Concurs organizat de catre Magazinul Oficial Catalin Botezatu

in perioada 29.07.2020 – 31.08.2020.

 

Art.1. Magazinul Oficial Catalin Botezatu, denumit in continuare Organizator, lanseaza concursul „10 zile pentru SUPER GIVEaWAY”. Concursul este organizat cu ocazia lansarii noii platforme a Magazinului Oficial Catalin Botezatu, www.cbexclusive.ro.

 

Art.2. Perioada de desfasurare.

 1. Data de incepere a concursului este 29.07.2020
 2. Concursul dureaza 33 zile consecutive.
 3. Ultima zi de inscriere in concurs este 31.08.2020, ora 23.59.

 

Art.3. Acest concurs este deschis tuturor persoanelor fizice din Romania. Persoanele juridice nu pot participa la concurs.

 

Art.4. Nu pot participa la concurs angajatii organizatorului, precum si rudele pana la gradul IV sau sotii/sotiile si copiii acestora.

 

Art.5. Inscrierea in concurs.

 1. Inscrierea in concurs este optionala.
 2. Inscrierea se face prin îndeplinirea tuturor celor 3 criterii de participare la concurs:
 3. Follow la @catalinbotezatu1;
 4. Follow la @catalinbotezatu_officialstore;

III. Comment în care etichetezi un prieten.

 

 1. Inscrierea in concurs este unica, in sensul ca o persoana se poate inscrie o sigura data.
 2. Inscrierea multipla nu este permisa si are drept consecinta descalificarea si eliminarea din concurs a celor in cauza.
 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si valida in conformitate pasii introdusi de persoanele inscrise in concurs.

 

Art.6. Castigatorii si premierea acestora.

 1. Castigatorii concursului se obtin prin tragere la sorti prin App Sorteos.
 2. Tragerea la sorti si rezultatele vor fi publicate pe pagina de Instagram (Insta Story) a organizatorului si pe pagina cbexclusive.ro/Regulament-giveaway
 3. Premiile concursului sunt cele anuntate pe pagina de concurs - dedicata pe site-ul organizatorului. (www. cbexclusive.ro/Regulament-giveaway)

 

Art. 7. Tragerea la sorti, anuntarea si premierea castigatorilor.

 1. Tragerea la sorti si anuntarea castigatorilor va avea loc in maxim 14 zile consecutive dupa ultima zi de inscriere in concurs si va fi publicata pe pagina de Instagram (Insta Story) a organizatorului. Cele 14 zile consecutive sunt necesare pentru verificarea si validarea inscrierilor.
 2. Premierea castigatorilor va avea loc in termen de maxim 14 zile consecutive de la anuntarea castigatorilor si va fi publicata pe pagina de Instagram (Insta Story) a organizatorului.

 

Art.8. Conditii de desemnare a castigatorilor.

Nu exista conditii speciale in afara respectarii acestui Regulament.

 

Art.9. Validarea datelor.

 1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica validatea datelor si a persoanelor inscrise in concurs. Persoanele inscrise care nu au respectat pasii mentionati la art. 5 lit. b) vor fi eliminate din concurs.

 

Art.10. Castigatorii vor fi anuntati prin Instagram (Insta Story) pe paginile @catalinbotezatu1 și @catalinbotezatu_officialstore.

 

Art.12. Premiile concursului:

 1. Valoarea totală a premiilor (Fondul de Premiere) este de 5000 (cinci mii) de euro.
 2. Cei 50 de castigatori desemnati prin App Sorteos vor primi fiecare cate un premiu in valoare de 100 de euro.
 3. Premiile constau in produse ofertate pe site-ul www.cbexclusive.ro, la alegere, in limita stocurilor disponibile, la pretul de vanzare nepromotional (valoarea de vanzare intreaga). Fiecare castigator isi alege produsele, in limita stocurilor disponibile.

Art. 13. Castigatorii concursului vor avea o pagina dedicata pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu.

 

Art.14. Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide prelungirea/micsorarea perioadei de desfasurare a concursului in cazul aparitiei unor motive tehnice care impun acest lucru.

 

Art.15. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi numele si adresele castigatorilor in actiuni de PR / reclama (TV, audio, presa, materiale promotionale, outdoor, social-media).

 

Art.16. Nici unul dintre premiile si mentiunile acestui concurs nu poate fi modificat, schimbat, transformat sau convertit in bani de catre organizator sau castigatori. Castigatorii concursului nu pot revendica de la organizator modificarea, schimbarea, transformarea sau convertirea in bani a premiilor. Orice cerere sau solicitare expresa in acest sens poate avea ca efect descalificarea si/sau eliminarea din concurs a persoanei in cauza.

 

Art.17. Obligatiile castigatorilor concursului:

Castigatorii premiilor concursului isi asuma obligatia de a face fotografii cu piesele de vestimentatie oferite ca premii in concurs. Aceste poze sunt la dispozitia organizatorului care isi rezerva dreptul de a le folosi in actiuni publicitare si de marketing.

Premiile nu se schimba ulterior, decat in conditiile in care produsele acordate ca premii nu se potrivesc cu masurile de haine ale castigatorilor. Premiile se schimba strict in limita stocului disponibil. Schimbarea produsului oferit ca premiu se poate face o singura data.

 

Art.18. Orice intrebare legata de concurs poate fi adresata organizatorului prin trimiterea unui e-mail la adresa office@cbexclusive.ro

 

Art. 20. Obligatia de a se informa in legatura cu termenele si conditiile concursului apartine exclusiv participantilor la concurs. Necunoasterea acestora si neinformarea nu pot fi invocate in nici o circumstanta legata de concurs. Participarea la concurs reprezinta acceptarea prezentului Regulament și a tuturor termenilor si conditiilor acestuia.

 

Art. 21. Prin organizarea acestui concurs, organizatorul se obliga sa respecte legislatia romaneasca in vigoare, precum si prevederile legale privind regimul datelor personale.