Regulamentul PROGRAMULUI DE FIDELITATE

CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB

Regulamentul PROGRAMULUI DE FIDELITATE WWW.CBEXCLUSIVE.RO

TERMENI SI CONDITII

 

 

 1. Scopul Programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB:

 

Programul de fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO denumit generic CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB este un program administrat de SC Imco Chemicals SRL cu sediul social în  Tg.Mures, Jud. Mureș, Str. Iernutului nr. 21.,  CUI: RO28635801, F26/688/2011. Programul ofera cumparatorilor de pe site-ul www.cbexclusive.ro dreptul la beneficii si/sau oferte exclusive pentru produsele originale Catalin Botezatu comercializate pe siteul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro), în funcție de numărul de achiziții efectuate si de intervalele de cumparare.

 

CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB acordă puncte bonus și permite acumularea acestora prin cumpărarea produselor de pe site-ul www.cbexclusive.ro, precum și accesul la ofertele personalizate, destinate exclusiv persoanelor care au cumparat de pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro).

 

 

2. Cum poti acumula puncte prin programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB?

 

Prin simpla inscriere pe siteul www.cbexclusive.ro, in momentul in care ai facut prima comanda!

 

Programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB se adreseaza persoanelor care îndeplinesc simultan următoarele condiții:

 • au calitatea de clienti ai Magazinului Oficial Catalin Botezatu (cumpara de pe site-ul www.cbexclusive.ro)
 • respecta prevederile (termenele si conditiile) acestui Regulament
 • au furnizat anumite date cu caracter personal, in conformitate cu legislatia romaneasca si europeana și conform prevederilor articolului 5 din prezentul Regulament
 • au varsta de cel putin 16 ani impliniti.

 

Administratorul programului isi rezerva dreptul legal de a solicita in orice moment un document care sa faca dovada identitatii persoanelor care doresc sa foloseasca Programul de Fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO, pe motive bine intemeiate (de pilda in cazul duplicarii numelor).

 

 

3. Ce ai de facut pentru a beneficia de avantajele programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB?

 

Pasul 1: Te inscrii pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (sa iti deschizi un cont de client pe www.cbexclusive.ro).

Pasul 2: Efectuezi o comanda pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro).

Pasul 3: Folosesti aplicatia de fidelizare PUNCTELE TALE care se activeaza automat la intrarea in cont a clientului.

 

Aplicatia PUNCTELE TALE este gratuita pentru toti vizitatorii site-ului www.cbexclusive.ro. Aplicatia apare pe ecranele dispozitivelor folosite de clienti in dreapta jos, fie sub forma unui icon cadou (p telefoanele mobile), fie explicit, ca un icon insotit de cuvantul RECOMPENSE (pe desktop)!

 

 

 

4. Care sunt beneficiile programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB?

 

 

Beneficiile programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB sunt:

 • Acumularea de puncte in urma cumparaturilor de pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu.
 • Convertirea punctelor acumulate in reduceri pentru noi achizitii.
 • Oferte personalizate CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB.

 

Scala de acumulare la comenzi efectuate pe site-ul www.cbexclusive.ro este 1 leu = 1 punct CB.

 

 

 1. Datele necesare pentru participarea la programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB sunt urmatoarele:
 • nume, prenume
 • cel putin un canal de contact, care poate fi adresa de e-mail sau numarul de telefon, in vederea efectuarii comunicarilor din partea www.cbexclusive.ro
 • data de nastere in vederea obtinerii cadourilor aniversare oferite de administratorul programului.

 

 

 1. Furnizarea datelor personale, prelucrarea si stocarea lor:

 

Furnizarea datelor de la punctul 5 din prezentul Regulament de catre client este optionala si liber consimtita. Clientul are posibilitatea de a-si modifica / actualiza datele si optiunile initiale, precum si de a folosi punctele asa cum doreste, in functie de optiunile programului.

 

Toate informatiile personale sunt prelucrate in conformitate cu legislatia romaneasca si europeana privind protectia datelor si cu articolul 5 intitulat "Date personale" din acest regulament.

 

Participarea la programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB va fi inregistrata in baza electronica a www.cbexclusive.ro doar daca informatiile furnizate in momentul inscrierii sunt complete, in conformitate cu formatul solicitat si utilizabile.

 

Este responsabilitatea fiecarui membru sa actualizeze informatiile sale pe contul sau din site-ul www.cbexclusive.ro. In orice caz, Administratorul programului nu poate fi tras la raspundere in cazul in care membrul nu primeste o oferta din cauza unor informatii neactualizate sau inexacte.

 

www.cbexclusive.ro isi rezerva dreptul legal si legitim de a modifica conditiile de aplicare / functionare a programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB in orice moment.

 

Folosirea punctelor de fidelitate este optionala, conform cu optiunile aplicatiei PUNCTELE TALE (RECOMPENSE).

 

Programul este automatizat prin modulul personalizat din site-ul www.cbexclusive.ro. Administratorul programul nu-și asumă răspunderea pentru eventualele erori tehnice care pot apărea datorită funcționării modulului.

 

Aplicatia functioneaza in momentul in care cumparatorul se logheaza la contul personal pe site-ul www.cbexclusive.ro.

 

 

 

 1. Cum pot obtine punctele de fidelitate:

  

 • Creare cont – 10 puncte CB.
 • Finalizare comandă – 1 punct CB pentru fiecare 1 RON.
 • Înscriere la newsletter – 10 puncte CB.
 • La mulți ani! – 30 puncte CB acordate când se sărbătorește ziua de naștere; pentru a primi aceste puncte trebuie trecută data nașterii în contul personal; clientii care nu au trecuta data de nastere in contul personal NU beneficiaza de aceste puncte.
 • Invită un prieten – fiecare va primi câte 10 puncte CB.
 • Like la pagina de Facebook Cătălin Botezatu Oficial Store - 10 puncte CB.

 

 

 1. Cum poti folosi punctele CB acumulate in contul personal (RECOMPENSE):

 

Programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB ofera 3 (trei) posibilitati de folosire a punctelor CB acumulate in contul personal pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro):

 • Transport Gratuit – 400 puncte CB
 • 50 RON reducere – 600 puncte CB (voucherul se poate folosi la o comandă de minim 100 RON)
 • 15% reducere – 1000 CB (voucherul se poate folosi la o comandă de minim 100 RON)

 

 

 1. Instructiuni de utilizare a punctelor CB:

 

 • Punctele CB apar automat in cont, la logarea in contul personal de pe www.cbexclusive.ro.
 • Prin apasarea butoanelor FOLOSESTE PUNCTE clientul isi alege tipul de recompensa dorit.
 • Exemplu: dacă clientul optează pentru reducerea de 50 ron, aplicatia genereaza automat un cod de voucher care trebuie introdus la finalizarea comenzii in campul de voucher (FOLOSESTE VOUCHER).

 

 

 1. Precizari suplimentare privind acordarea recompenselor prin programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB:
 • Odata folosita o recompensa punctele aferente se scad din totalul punctelor existente in cont.
 • Pe o comanda se poate folosi o singura recompensa la alegere.
 • Recompensa de TRANSPORT GRATUIT nu se cumuleaza cu pachetele la oferta.
 • Punctele acumulate sunt disponibile in contul personal pentru o perioada de maxim 3 luni calendaristice. Dupa 3 luni, daca clientul nu a folosit recompensele oferite prin punctele acumulate, punctele se sterg automat din cont.
 • Recompensele NU se cumuleaza cu alte vouchere active, in schimb se cumuleaza cu reducerile vizibile de pe site.

 

 

 1. Dispozitii finale:

 

Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Generale si de a informa clientii cu privire la orice modificare prin mijloacele cele mai potrivite (scrisoare, e-mail, actualizarea noilor termeni si conditii generale pe site-ul www.cbexclusive.ro, etc).


Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica sau suspenda Programul de Fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO .

 

Se precizeaza ca, in cazul incetarii definitive a Programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB sau al unei restructurari complete a acestuia, care implica pierderea ofertelor valabile punctelor acumulate, membrii vor fi informati printr-un mijloc considerat de administratorul programului  ca fiind cel mai potrivit (scrisoare, e-mail sau SMS, etc.).

 

In plus, Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB nu poate garanta ca punctele acumulate si neutilizate vor putea fi refolosite sub orice forma in cadrul unei modificari a programului.

 

Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB isi rezerva posibilitatea de a nu contacta membrii care nu sunt activi in Programul de Fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO  (adica cei care nu au facut o achizitie de mai mult de 3 luni) pentru a informa despre eventualele modificari aduse programului.

 

Nici o actualizare, modificare sau suprimare a Programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB nu va da dreptul membrilor la despagubire.

 

Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB este exonerat de orice raspundere pentru toate consecintele directe sau indirecte ale eventualelor functionari defectuoase ale Programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB. Cu toate acestea, in eventualitatea unei functionari defectuoase, Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB va depune toate eforturile pentru ca membrul (clientul) sa poata pastra beneficiile aferente acumularii de zile de cumparare si puncte.

Va rugam sa completati formularul cu optiunea dorita, schimb produse sau retur bani.

La rubrica mesaj va rugam sa scrieti produsele dorite sau contul IBAN.

Veti fi contactat dupa procesarea mesajului in termen de 24 - 48 h.